HemOm Winnet SverigeNyheterBli medlemMedlemsorganisationerProjekt & rapporterIn EnglishKontakta ossLogga inSök
Medlemsorganisationer
Medlemsinformation
Klonade hemsidor
Vad pågår hos våra medlemmarna?

Klonade hemsidor 

Medlemmar i Winnet Sverige erbjuds att köpa en klonad hemsida av Winnet Sverige och Webforum. En del medlemmar har redan gjort det. Är du och din förening nyfiken på hur en klonad hemsida kan se ut kan du via länkarna här bredvid se olika modeller.

Webforum är en webbaserad tjänst som innehåller publiceringsverktyg för extern hemsida samt intranät/medlemssidor.

Publiceringsverktyget gör det smidigt och enkelt att uppdatera innehållet på hemsidan. I den skyddade webbplatsen finns funktioner som underlättar samverkan i föreningar och projekt t ex dokumentarkiv, aktivitetslistor och diskussionsforum.

Winnet Sveriges medlemserbjudande innebär att ni får tillgång till all funktionalitet som finns i Webforum och att ni genom kloning av Winnet Sveriges webbplats www.winnetsverige.se även får en färdig design av er webbplats. Innehållet kan ni själva byta ut och ersätta med eget material via publiceringsverktyget.

För att använda tjänsten betalar ni en abonnemangsavgift årligen via Winnet Sverige. I avgiften ingår drift, backup, och kontinuerlig utveckling av tjänsten. Användarsupport ingår i rimlig omfattning. Det finns manualer och annat stödmaterial att tillgå via www.webforum.com/supportse Webforum är inget webbhotell och därför ska ni som har en egen domän och e-posttjänst även fortsättningsvis ha kvar detta hos ert webbhotell. Kostnaden för enbart domän- och e-posthantering behöver inte vara särskilt hög, även om det förstås finns stora prisskillnader på marknaden.

Nedan fyller du i intresseanmälan för klonad hemsida med Winnet Sverige profil. Ett medlemserbjudande till betalande medlemmar som accepterar användarvillkoren. 

Ladda ned användavillkor för Winnet Sveriges klonade hemsida.doc

Anmäl intresse här »

Utbildning
Winnet Sverige ordnar efter behov utbildning i hemsidan. Kontakta Winnet Sverige om ni är intresserade av det.

Manualer finns på Winnet Sverige intranät och mer detaljerade manualer hittar du på www.webforum.com

Medlemssidor för
klonade hemsidor


www.christina.nu   
www.gavleborg.winnet.se  
www.winneteurope.org 
www.winnet8.eu       
www.kronoberg.winnet.se        

Våra medlemmar finns över hela Sverige
Uppdaterat av AnnaStina Johansson, 2021-04-19
Utskriftsvänlig sida
Winnet Sverige • Kansli: Norra Skeppsbron 3 C, 803 10 Gävle
Provided by Webforum